Pernah sakit bahagian punggung ?

Sekarang ni sya mengandung dh 3bulan...sya selalu sakit bahagian punggung belah kanan...kalau baring or gerak lebih...dia akan sakit sampai susah nk grk kaki kita..yg lain pernah rasa ke Mcm ni? Apa mommy Buat ye utk kurang kan sakit dia..? #firstbaby

1 Balas

saya pernah tapi lama2 dia akan hilang p klinik cek ngan Dr takut ada buasir ke apa tapi Dr ckp ok jee xde apa2 normal..saya sapu minyak herba jee tiap2 malam lama2 ok

3y ago

Okay...thank awk❤️😊