sleep train

Bayi saya nk masuk 4 buln mggu dpn..mcm mne cara train ank utk tdur ikut waktunye. Setiap kali mlm nk tdokn mest mengamuk tknk tdo.Ada tips tk

2 Balas

0-3bulan baby masih perlukan sokongan untuk tidur. Sleep training sesuai untuk 4++ keatas sahaja. You boleh try minggu depan. But if your baby lahir 40weeks kebawah I prefer 5bulan baru ajar.

Anak saya dah 6 bulan pun saya masih belum buat sleep train. Saya biarkan dia tidur, bila dia rasa nak tidur. Mungkin saya pun boleh start sleep train anak saya 🤔😀