Berbadan padat

Bayi saya berbadan padat dan keras sejak bayi,kalau genggam mainan yg dgantung boleh putus bila dia tarik... kalau kaki dia pijak² pun boleh rasa keras nya... padahal baby girl ja... bila sy pegang baby org lain yg sebaya masih comel lagi,lembut lagi smpai takut sy pgg takut kena ap² sbb dah biasa pgg baby sendiri yg bukan main berisi otot² padat... dah masuk 4bulan dah... fizikal npak sama ja dgn budak lain... cuma kalau org gendong dia mzty ckp... keras nya badan... geram dia pgg rsa nk peluk kuat²....🤣🤣🤣 Nk tanya knp ya... ad xdoktor ckp knp dia lain².🤣 xkn terlebih calcium smasa dlm perut kot...🤣🤣🤣

2 Balas

normal je sis. jadi tak perlu risau apa2. asalkan dia aktif n sihat jadi ok je. coz anak saya pon jenis badan tegap. x lembik bila dkung atau kita bdrikan dia.