Bayi Saya 5 Bulan Jatuh Katih.. Apa Perlu Buat, Terngiang Ngiang Bunyi Kepala Dia Jatuh.

22 Balas

Perhatikan dlm tempoh 24h if takde muntah dan sebagainye inshaallah baby dlm keadaan baik saja

Baby ok x?? Harap xade ape2 yg serius..kalau ade ape2 terus bwk g hospital jgn tggu2..

Klu baby ada muntah2.. Xlalu minum susu ke merengek luar biasa.. Perlu dirisaukan...

Mak saya kata kalau bayi muntah2 kena bawa g doktor.

Pantau 24jam .klu ada muntah trus pg kcemasan

Kalau ngis xhenti bwk p jumpe doktor..

Jumpe doc

Pergi hospital la trus sis. Sian ank tu. Dia x mampu lg nk ckp yg dia tgh sakit. Bawak je spital biar doktor cek.

Ank sy pn perna jatuh sis..tp umur dah 3 taun..dahi terhempas kat lantai,terus nangis kluar benjol besar mcm buah pinang..Mmg rasa x ketentuan da msa tu..nk mrh pun tak,nak nangis pn tak...terus bawa hsptl n dktr suru bt MRI scan kepala..sykur x da apa2..rasa nak terputus nyawa sndri bila ank luka or kena benda2 mcm ni..😫