Baby 6bulan jtuh katil

Ada pengalaman x ibu lain?ank sy 6bulan jatuh katil dah la mozek berlapik carpet nipis sja masa jatuh bunyi kuat.jatuh kepala belakang.sya tinggal kejap saja .risau.

4 Balas

anak sy 6bulan baru je lepas jatuh katil baru2 ni. lantai bawah sy taklapik pape pun. tpi sy rasa dia jatuh badan dlu. sbb kepala takde benjol pape pun. sy monitor jugak takot2 ada muntah. dan dia aktif je mcm biasa. tdo semua elok je. cumanya sy rasa dia mcm trauma sikit. 2 hari asyik nangis je. kalau tinggal atas katil je nangis. kena selalu dukung dia. tu jelaa.. awak monitor je dlu keadaan ank awak tu.

monitor dulu anak 24 jam. klau anak muntah, x aktif or lesu, xnk mkn xnk minum kena bawa hosp. pastikan lps ni jgn tggl anak atas katil. beli playpen n playmat tggl anak dlm tu lebih slmt

Anak sy pun pernah jatuh, tp mujur la dia jatuh atas pampers, rasa bersalah sgt masa tu