betis bengkok

bayi lelaki sy dh nak masuk 2 bulan.. normal ke betis bengkok mcm ni? sy urut plhn2 sj nk bg lurus

betis bengkok
35 Balas

normal sjak sis , Urut perlahan - lahan jak lama lama akan lurus juak ☺️

kaki anak saya baru lahir pon mcm ni lama2 nnti ok tapi kena rajin bedung ya

mak sy biasa urut kepala lutut dia je, xpenah pula nampak mak urut betis

nama dia bowed leg sis, jangan risau. banyakkan membaca ya 🫰🏻

ank saudara sy pun mcm ni. alhamdulillah ok membesar 11 tahun skrg.

anak sy dlu mcm tu jgk.. makin besar ok je perkembangan dia..

normal sis..ank sy pom mcm nie..urut la tiap kli lepas mndi..

normal je tu , nnt dh pndai jalan lurus lah dia

ank Sy pun mcm tu dah 10 bulan mcm man ye

x pasti.. next checkup tnye nurse ye..