Kaki anak tak sama panjang

Salam semua mommy.. Ada tak kaki anak tak sama panjang? Mcm bengkok sikit.. 1 bulan 5 hari. Tadi checkup dokter kata nk monitor dulu. Apa sy kena buat? Sy sedih 😭 perlu urut ke atau sapu apa2 untuk lurus kan semula kaki dia? Anak tak mau bedung #pleasehelp #mohonbantu

1 Balas

bkn salah x berbedung..ank2 sy 6 org pn x berbedung..klu bedung x smpai 5 minit dieorg cube lps kan..kdg jd camtu sbb position bb mse dlm perut..nnt pakar suggestkan ape y ptt..insyaAllah

3y ago

Sy risau sbb baby girl.. Masa lahir nampak ok. Lately ni baru perasan. Alhamdulillah lega bila dgr gitu. Harap makin besar kaki baby makin ok. Terima kasih yea respon 😄