Belum Tumbuh Gigi

bayi girl saya dah nk masuk 8 bulan... tp masih belum tumbuh gigi .. bayi saya nyusu badan sahaja . adakah normal ?? siapa² ada bayi situasi mcm ni?!?

475 Balas

normal sis.....anak kedua saya lahir2 dah ada gigi sebatang tapi kecik je.. doktor kata kalau bimbang bawak pg doktor gg.... tapi saya tak bawak sebab lagi baby kesian tengok kalau dicabut ka... alllahamdulillah sekarang 3tahun ssudah gigi dia pn ok trmasuk gg ya dari lahir tu.....mungkin sebab sya ada gdm masa tu makan ubat calcium.. nurse kata terlebih calcium