Tahi hijau

Bayi bru 22hri...normal ke tahi mcm ni?dia minum susu ibu....

Tahi hijau
2 Balas

rasa tak normal. sbb sy pegi kk check anak kene jaundice. nurse and doc ada tnya najis baby wrna apa? dah jadi kuning2 tak? sbb normal utk lps 3 hari akan jd kuning dan berbiji. so kalau hijau ni rs tak normal. better sis pergi klinik lg baguskan. lgkah berjaga2. kalau xde apa2 tu ok

ni baby tak dapat hindmilk,susu yg buat baby kenyang...baby menyusu sekejap2 je ke or lama sgt? breast sis bengkak ke?cara penyusuan ok x,ade menyebabkan nipple crack?