Bayi 4bulan tak berak nak dekat 2minggu.. Normal ke?

Bayi 4bulan tak berak nak dekat 2minggu.. Normal ke? Risau.. Harini dah 13hari tak berak.. Kencing kentut ada.. Baby tak meragam sangat.. Risau.. Ada tak sape2 baby die macam ni..

2 Balas

tuk baby fully breastfeeding itu normal sis susu yg dorg minum berubah jadi isi macam anak sy hampir 2 mggu x berak risau jugak. tapi kalau tuk baby bf+sm @ fully susu formula itu x normal sis. apa pun better bawak baby tuk pemeriksaan doktor.

2y ago

ye bby hari ke 14 baru berak.. alhamdulillah. ☺️

assalamualaikum sis.. sis try bawa p klinik.. doc akan check.. klau ta doc akan bagi sup bontot tu utk anak.. sbab ta berak.. maybe quantity sis bancuh susu trlalu pekat.. or maybe mcm² punca knapa baby ta berak.. sis try see doc dulu ya

2y ago

baby dah berak hari ke 14..fully bf..