Bayi 3bulan tak bangun menyusu malam.. normal ke? Saya kejut pun xnk bangun. Apa perlu saya buat ye?

Bayi 3bulan tak nak bangun menyusu malam

2 Balas

perlu kejut smpai bayi bangun keran aibu perlu menyusukan bayi 2 jam sekali atau pon sekerap yang mungkin

2y ago

tq sis reply.. saya kejut juga bagi dia susu. dia hisap susu sekejap 2 3 teguk then dia lena balik. kadang dia tolak xnak susu. baby saya menyusu susu botol. kalau saya xkejut dia tido lena sampai subuh.