Buah yg bagus utk ibu preggy.

Basically apa buah yg paling bagus utk ibu mengandung makan? Dan apa yg patut dielakkan.

3 Balas

Delima, kiwi, orange, tembikai. Buah yg saya makan semasa 1st trimster. Anggur mangga pon ok tapi klau ada GDM kene kurang kan anggur and mangga

4y ago

susah kan kalau xda naik tarikh post tu bila..kadang2 anak dah besar, baru nampak post naik..😂

Buah yg bagus d makan pisang... Dan elakkan mkn buah yg Bnyk air ny sprti tembikai.. Ok

5y ago

Terima kasih

avocado, kiwi, orange, apple