Tekanan darah rendah

Baru2 ni mc smpai 4 hari sebab bacaan darah terlalu rendah sampai 100/40. Risau,makan x nak,tekak pahit,kepala pening. Apa nak buat supaya tak berulang eh,sedih sbb tak puasa,tp x boleh makan,rsau ke anak dlm perut.

1 Balas

Rendah sgt ni. Kena try & error juga sis. Klu tak boleh mkn nasi, cari mi, biskut, roti atau buah2 yg boleh telan. Paksa diri utk isi perut walau sikit pun. Air pn kena minum, klu dehydrated lg susah. Sy doakan sis terus kuat ya.