24 weeks how do i know?

Baru2 ni ada tgk video ckp pasal keputihan dan discharge. Ada yg kata discharge takda color dan mcm air kencing ja tu air ketuban dan risiko baby dah tidak bernyawa. Betul ke? Saya jadi takut pulak sbb saya jenis berpeluh kuat kadang tu tak perasan pun tiba tiba panties basah dah. Nak pergi check scan walhal saya baru je scan beberapa hari lepas... 😔 saya takut nak pi scan lg sbb ramai ckp banyak kali scan pun tak bagus utk baby...

4 Balas

Ultrasound tak bahaya untuk kandungan dan baby. Dapatkan info yang sahih dan tepat melalui pakar perubatan ya. Saya checkup di hospital swasta, OBGYN akan scan setiap checkup routine.

scan banyak Kali tak membahayakan baby pun. ultrasound Selamat utk bayi.

ultrasound selamat untuk baby lah awak. jangan risau