Dah bersalin gaiss 🤲🏻🤲🏻

Baru semalam update TAP kata belum ade tanda2 tup2 mlm tu smpi lah ke subuh dok melayan contraction . Tepat 10.08am selamat bersalin puteri sulung saya berat 3.18kg syukur alhamdullilah 🤲🏻🤲🏻 terima kasih tg mendoakan dan memberi semangat, semoga yang baik2 juga berbalik kepada kamu, semoga dipermudahakan urusan ibu2 yang lain juga aminn ya rabb

2 Balas

Tahniah dan Selamat pantang mommy. Bagi saya , firstbaby boy saya berat 3.83kg