Maggie Sedap

assalammualaikum semua mommy , nk tnyaa ne boleh tk nk makan maggie sedap ? sbb sy skrg alahan dgn nasi .. tk dpt makan nasi mesti muntah .. maggie je yg dapat msuk dkt tekak ne .. mcmne ye ? kadang dh lemas seluruh bdn sbb takut makan maggie .. nasi tk dpt msuk sbb asyik muntah ja #firstbaby #pleasehelp #1stimemom #advicepls #ingintahu

2 Balas

Sy mkn je sis. Tp air rebusan pertama dibuang..& serbuk perasa separuh shj. Bnykkn mkn buah-buahan juga..

2y ago

tyy so much sis hehe , lepas ne boleh lh happy sikit dpt makan

perencah tu kurangkan separuh kalau boleh. nanti dh hilang alahan boleh mula jaga makan balik. take care puan

2y ago

terima kasih heheh