Takde tanda tengah mengandung yang meyakinkan?

Baru masuk 2nd trimester, 13 week 2 hari, tapi rasa macam tak mengandung je tengok macam takde apa apa perubahan kat badan sbb perut saya jenis buncit, kadang rasa tak yakin tengah pregnant sbb alahan dah hilang takde dah rasa nak muntah pening pening atau loya. Ada tak ibu ibu yang rasa macam ni?

1 Balas

Biasa nak masuk trimester 2 mmg da krg alahan. Ikut ats org. Ttg perut tu, ad juga kwn sy ni mmg perut buncit sikit. Bila ke hospital, doc trkejut sbb perut bsar sdgkan bru 9 weeks. Perut buncit pon main peranan juga. Tunggu trimester 3 nti nmpklah perubahan tu..