Lambat haid

Baru lambat 1week tp sebelum lambat period ada klua lendir drh, cek upt pagi td negative. Tp dh ada tanda2 cth mual pagi hari, krem bahagian perut.

3 Balas

Keluar lendir darah banyak ke? And berapa lama? Tanda2 tu sangat common kalau orang terlalu berharap untuk pregnant. Sebab saya pun pernah rasa dulu. Sis tunggu lagi seminggu, kalau tak period, try lagi upt. Kalau masih negatif, mungkin hormon tengah tak ok. 😊

period regular ke? klu period regular, slalu nye klu preggy, lps 1 week delay period da naik 2 line da.. mgkin hormon? tggu je la dlu..

First time lewat ke? Tunggu lagi seminggu then check semula UPT. PMS dengan pregnant symptoms hampir sama.