Pleazz Help Me Momy Saya Sedih Betul

Baru je semalam saya melahirkan kan puteri saya tibe2 hari nii dye kne kuning.. Nurse kata kuning dye tinggi... Dah lah dngn saya xe susu badan lagi anak first... Ap yg perlu sya buat... Then berapa lama kuning tu akan ok? Pleazz momy2 sesiapa yg ad pengalaman... Makan masa ke nk sembuh dripada kuning n

1 Balas

memang biasa untuk bayi kena kuning. ibu sabar ya. memang susah tengok baby tak sihat. harap artikel ni membantu https://my.theasianparent.com/bacaan-normal-jaundice-bayi/web-view/