Keguguran

Baru dapat tahu scan harini nampak 2 kantung. Tp dua2 kandungan tak menjadi. Happy tp dlm masa sama terkilan. Sbb selamani scan tk pernah tahu mengandung twins lagi . Tp Allah maha mengetahui, dia tidak akan ambik sesuatu melainkan menggantikan dgn sesuatu 💗

1 Balas

Insha'Allah dipermudahkan urusan sis dan suami 🤗 moga terganti dengan yang lebih baik . saya keguguran masa 2/2/22 . last period 22/3 . lepas tu tahu pregnant semula 🤗

2y ago

tak pun sebab gugur masatu awal kandungan . tak sempat buka buku pink. atleast sekali period after gugur tu kira okay dah rasanya 🤗 nasihat doktor sebelum ni kena tggu 3 bulan. subur tu betul dah , kandungan lebih kuat tu bergantung pada keadaan si ibu dan rahim . macam saya , saya berpantang , mengurut , mandi air suam . folic asid saya makan nonstop tiap hari dari second day keguguran. selalunya doktor akan nasihat untuk rehat dulu, bagi rahim betul² kuat 🤗