Normal ke Klau dh nak msuk 5 minggu tp perut masih tak rse pape..mksdnye rse sesuatu yg keras ke...

Risau sbb ari tu scan x nampak kantung..

2 Balas

scan 6w ke atas baru nampak kantung 🤗 8w ke atas baru nampak jantung & janin . saya scan masa 8w , dapat tgk jantung berkedip masa scan . bawah 6w , kantung terlalu kecik n susah nampak . tips scan awal pregnancy ni, make sure bladder penuh time scan. lepas scan tu nak kencing pun takpe dah

Assalamualaikum Puan. Sy pn bru nak masuk 5 minggu. Rasa keras tu x jugak, cuma kdg bawah perut tu sakit2 sikit tapi tak terlalu sakit. Sebelum ni sy scan guna tvs, Alhamdulilah dah nampak.