Excited

Baru beli set berpantang. Tak sabar nak guna. Beli terus buka sebab nak bau herba herba ? siapa macam ni juga?

Excited
11 Balas

Minyak2 tu dah boleh pakai . Minyak halia ke apa. Masa tidur , sapu kat kaki. Sbb banyak. Nanti dalam pantang 44 hari still banyak. Untuk elak membazir boleh la buka pakai. Sbb dia legakan lenguh2. I pakai set ni, alhamdulilah. Berguna semua item and berbaloi sangat !

4y ago

Hihi haah banyak lagi ni

Sama la. Bukak sedap je bau herba semerbak hehe. Sy nak beli yg ni jugak. Ni from shopee atau personal beli dgn seller.

4y ago

Sy memang ahli amway. Kalau nak beli boleh contact sy juga http://wasap.my/601158532711

Ye... Bole tnya.. Cmne awk beli online ke... Sbb sy tgh mencrik set berpantang ni

4y ago

Yeke... Akk ad tk no hp hq.... Gigi... Taim pkp ni sush plk Nk mncrik

mana beli ni sis ? contact seller kat whatsapp / shopee ?

4y ago

Sy beli sendiri di kedai amway. Kalau nak beli juga boleh je contact sy http://wasap.my/601158532711

Blh share, sy jg sdng mencari produk berpantang.. Tk

4y ago

Untuk dimakan: Teh Herba: Membersihkan sistem dan diambil sebagai tonik untuk menenangkan ibu-ibu baru. Herba Lepas Bersalin 1: Membantu memulihkan tenaga ibu yang menyusukan bayinya dan menggalakkan pengeluaran susu ibu. Herba Lepas Bersalin 2: Dari segi luaran, membantu ibu baru mengembalikan bentuk badannya dan dari segi dalaman apabila dia terus menyusukan bayinya. Untuk kegunaan luaran: Sabun Skrub Herba 100g: Dibuat daripada campuran herba yang sangat harum dan minyak pati oren manis untuk membersih dan menyegarkan badan serta menyental dan melicinkan kulit dengan lembut. Minyak Urut Halia 75ml: Gabungan minyak terpilih yang semula jadi sepenuhnya dan juga Minyak Pati Halia dan Lavender yang membantu menghangatkan kulit, menjadikannya begitu licin dan lembut. Minyak Bayi + Minyak Kelapa Dara 75ml: Rumusan 100% semula jadi yang mengandungi Minyak Kelapa Dara, Cengkih dan Pudina yang menyamankan apabila disapu. Minyak ini dirumus khusus supaya selamat disapu pada bayi baru

Ada apa dalam set ini.. boleh share x

4y ago

Untuk dimakan: Teh Herba: Membersihkan sistem dan diambil sebagai tonik untuk menenangkan ibu-ibu baru. Herba Lepas Bersalin 1: Membantu memulihkan tenaga ibu yang menyusukan bayinya dan menggalakkan pengeluaran susu ibu. Herba Lepas Bersalin 2: Dari segi luaran, membantu ibu baru mengembalikan bentuk badannya dan dari segi dalaman apabila dia terus menyusukan bayinya. Untuk kegunaan luaran: Sabun Skrub Herba 100g: Dibuat daripada campuran herba yang sangat harum dan minyak pati oren manis untuk membersih dan menyegarkan badan serta menyental dan melicinkan kulit dengan lembut. Minyak Urut Halia 75ml: Gabungan minyak terpilih yang semula jadi sepenuhnya dan juga Minyak Pati Halia dan Lavender yang membantu menghangatkan kulit, menjadikannya begitu licin dan lembut. Minyak Bayi + Minyak Kelapa Dara 75ml: Rumusan 100% semula jadi yang mengandungi Minyak Kelapa Dara, Cengkih dan Pudina yang menyamankan apabila disapu. Minyak ini dirumus khusus supaya selamat disapu pada bayi baru

wow banyaknya! 😍

❤❤❤

👍👌

Harga berapa...