Rasa dah tak sabar nak bersalin 🤣

Baru 35 weeks 4 days, rasa dah tak larat bawak perut, rasa mcm ahhh cepatlah nak bersalin. Tapi kena sabar, kena tunggu masa 🤣 ada tak mommies rasa sama mcm saya?

15 Balas

sy 35 2days berdebar tk payah ckp la nak2 bile org takut2kn kite.. takotnye.. moge kite semua dipermudahkan urusan bersalin nanti amin

hahaha sama la skrg dah 37weeks rasa nak beranak skrg jugak sbb dah tak larat nak bawak perut berat sgt rasa 😭 nak solat pun allahu

sama lh macam sy x sabar rasa nk bersalin sbb ank pertama kan ... sy 37 weeks 6 hari dh tpi rasa nk bersalin sekarang je

Sama sis.. 35weeks, kne bersalin awal.. sakit tulang vaginal tu smp nk jln, nk bangun pn xmampu.. kdg2 nangis suh bb kua cot

2y ago

sama sis , sakit tulang vagina ni.. kalau sakit tulang vagina ni mmg kena besalin awal ke sis

sama sis , dok bilang hari ja 🤣 kalau boleh 37w baby nak kluar . kluarlah dah tak larat nak bawa perut