33 minggu

Baring kiri salah, Baring kanan salah, Terlentang tak cukup nafas, Makan banyak mengah, Makan sikit lapar, Duduk rumah bosan, Keluar jalan jalan cepat penat.😌 Rasa macam cepat masa berlalu tau tau dah 33minggu

8 Balas

sameee. terlentang kejap je pun dah tak cukup nafas. terfikir mcm mana lah orang boleh bersalin baring terlentang. nak bernafas pun tak boleh. patut lah senang je baby nak lemas waktu bersalin, dah maknya pun lemas.

5mo ago

huhu untuk baby, hopefully baby stay at least sampai 39w. bertabah lah mommies 💪🏻😅

sama sis. nk baring semua xkena. buat kerja sikit cepat letih. nk jln xlarat. rasa mcm cepat mengeluh plak.

5mo ago

huhu itulah. bertabahlah sampai due nanti 😌💪

sama la 33w rasa serba x kna. baring sakit belakang, mkn sikit lapar, mkn bnyk mengah 😂.

hihi sama dgn saya 30w skrg.. mmg rasa tak cukup nafas 😌

Sama lah kita.. Due 2/6. Semoga dipermudahkan urusan kita bersalin ya.

5mo ago

ehh sebelah sebelah je due saya 1/6🤭 semoga di permudahkan segala urusan bersalin nanti ya❤️

eh..knp sama....nak merayap tp penat...laki pon pening😂

Samaa.. smua serba nda kena 🤣

Sama laaa