persediaan untuk kita yg nak bersalin

Barang baby Barang untuk ibu yg berpantang Dan makanan sihat untuk ibu yg menyusui anaknya

1 Balas

Baju newborn beli sikit je sbb baby cpt membesar. Byk beli rompers. Sng nak waktu injection vaccine & senang nak simpan😁 Brg berpantang Baju menyusu Kain batik/skirt (mudah nak jaga luka & ke tandas) Milk collector( kumpul susu yang menitik😊) Tungku Stokin Minyak panas Makanan untuk ibu menyusu.. makan je apa2 yang membuatkan ibu happy sbb bila ibu happy, susu insyaAllah akan sentiasa ada. Jaga emosi je.