SELAMAT MELAHIRKAN 27.09.19

Barakallah Wasyukurillah.. Assalamualaikum w.b.t. Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah s.w.t dgn limpah kurniaNya, dihari jumaat yg penuh barakah, sy telah pun selamat melahirkan " Putera Sulung" kami seberat 3.3kg (38weeks) pada 27.09.19 jam 4.27pm di Hospital Putrajaya.Terima kasih pd semua yg telah mendoakan bt sy dan bby. Hy Allah yg mampu membalas budi baik kalian semua..

2 Balas

alhamdulillahhh... moga sihat dua duanyaaa... tc & slmt berpantang mommy 😀

alhamdulillah tahniah