Kaki tak bengkak semasa pregnant tanda baby tak normal?

Banyak saya jumpa artikel. Kaki bengkak tanda baby normal, saya sangat risau saya cuma rasa sakit kaki sahaja tapi buka bengkak Ada ibu dalam ni alami sama macam saya😢

3 Balas

kaki bengkak menandakan air terkumpul dalam badan. dan itu tanda tak bagus pada kesihatan ibu yg mengandung, bukan pada baby dalam kandungan.. sebab tu setiap kali check up dekat kk nurse akan tengok tangan, kaki kalau2 ada bengkak..

Bersyukur lah sis kita tidak bengkak kaki. Sy 23w, tidak bengkak kaki tpi sakit kaki je. Yg penting masa berklinik doc dan nurse ckp kita dan baby ok. Jgn overthinking. Kita relax je yaa.

1y ago

Kalau sis risau boleh tnya dgn doktor. ☺️

kkdng2 apa yg kita baca jn trus pcya..tnya doktor klau perlu..sbb ank 1 mmng kaki x bngkak..tpi Alhamdulillah ank baik2 sja..sntiasa berdoa pda Allah..insya Allah smua baik2 sja🥰