Geng due September 2023..jom share due berapa hb?? Dan dah scan baby ke belum??

119 Balas

6/9/23 (tak confirm lagi tarikh ni) belum scan lagi . ingat hujung bulan 2 baru nak p buat buku pink .. katanya kena booking eh kalau selangor macam mana eh nak booking

1y ago

saya 11/9/2023.. insyaAllah 🥰..skrg 10w..blum buka buku pink lg

kite 15sept🤭..dh scan..selasa ni 8weeks..ritu scan mse 7weeks dh nmpk janin n jantung baby🤭..alhamdulillah..first baby n bunting pelamin..nerves nk jd mom

1y ago

sama lah 15/09 ikut apps ni 🤭

10.9.23 saya tade lmp, sebab FET baby. so kita due date berdasarkan tarikh transfer embrios. First pregnancy ttc 13 years. Doakan saya.. 13/2 baru nak buat buku. So far scan doktor kata bby ok.

Scan baru ni doc ckp blh ikut tarikh period.. kalau ikut tarikh period 20/9 due sy.. semoga urusan mommy semua dipermudah kn.. Aamiin… now kandungan sy 13 weeks.. setelah 2 tahun ttc🥺

Due 10/9 now 7w6d . Second baby ,n first time bleeding banyak . Rabu lepas scan baby ok . Now kena g klinik cek balik . Risau sebb rahim lemah . Tkut berlaku kguguran .

26 sep ikot app nie 🤣🤣 belum ag scan ary tu pergi doc kata 4w4d awl ag soh dtg ag pertghan bln 2

1y ago

Sama la ikut apps ni 26/9 due 😊

Due 18/9 . Harini dah 6 week 5 days . Alhamdulillah dah check dan baby dalam kantung cuma masa scan doctor takda explain lebih lebih so bosan . Nak tanya pun serbasalah .

1y ago

Doctor pun takda bagitahu saya sama ada dah ada heartbeat ke belum . Cuma tunjuk baby kecil je tergantung dalam kantung 🥰

Alhmdulilah dah masuk 8week . Tdi pergi scan dengar jantung bby . 14/2 ni sy buka buku pink . Due di jangka awal bulan 9 .

1y ago

21/11 sebb period sy tak teratur . Jadi ssh kira bila dokter scan dgr jantung bby . Baru dpt date yg tepat due tu

2 sept😘 rasanya kena bersalin awal sbb dah ada risiko baby meninggal dalam perut☺️ moga Allah permudahkan urusan kita semua💕

1y ago

sma, saya pon due 2/9🥰

kita due 23/09/23 .. dh scan 2week lpas.. ahd ni repeat scan sbb haritu bru 4week tk nmpk janin lg.. doakn kita.. kndungn kedua.. first gugur 25/11..