Geng due September 2023..jom share due berapa hb?? Dan dah scan baby ke belum??

119 Balas

due ikut tarikh period 7sept. scan smlm due 14sept. doctor yg scan tu gelak besar punyalah dia excited tgk baby aktif tunjukkan dia punya tgn n kaki😂.. "tengok², dia menggeliat" haha dia gelak kuat lagi. kita tersenyum je tgk dia punya reaction yg excited sgt tu. doctor ckp satu² la, baby dah ada 2 kaki 2 tgn, nmpk jantung berdegup, kepala bulat elok.. suh g bukak buku n dh mula kena mkn vitamin dia ckp, sbb skrg mkn folic acid je.

Saya due date InsyaAllah 24 sep. Scan 4/2 baru ni 6w6d. Doc kata lagi 2minggu scan kali ke 2 utk tengok heartbeat. Lepas scan nanti baru nak buka buku pink. Berdebar dan risau sbb sebelum ni pernah gugur masa kandungan 6minggu. Moga Allah pelihara kandungan kali ni dan permudahkan urusan kita semua. 🥰🤲🏻

Saya due date insyaallah 17/9/2023 ni. Baru scan 24/1 baru ni dalam 6 weeks baru. Now pregnancy yang kali ke-3. Yang lagi 2 before tu gugur. Alhamdulillah Allah kurniakan rezeki lagi. Doakan saya dipermudahkan hingga bersalin nanti ❤️

1y ago

Sama 17/9 dah 9 weeks tapi pergi scan doc cakap baby baru 5weeks so mybe 10/10

16.9.23 takconfirm lagi, sebab jenis period takregular. Harini baru nakpegi scan, doakan saya! First pregnancy 5tahun ttc 🥹🫶🏻

1y ago

sama due. semoga dipermudahkan segala urusan. semoga kandungan sihat. aminn aminn

saya due date 03/09 🥰 alhamdulillah kandungan dh masuk 12week .. saya period regular, dh scan haritu buku pink masa kandungan 10w😊 alhamdulillah baby membesar ikut week dgn betul.. semoga dipermudahkan urusan kita semua smpai hari bersalin nnti, aamiin 🥰

2/9.. in shaa Allah kalau tak ada sebarang masalah. 2nd baby after waiting 3 years. Doakan saya & baby sentiasa sihat sepanjang kehamilan & Kelahiran nya nanti ya.. Saya juga doakan ibu-ibu semua diberi kesihatan yang baik. Aamiin. ❤️❤️

30sept..jumaat aritu scan da 6w3d.. doa kan saya ye..pregnant kali ni tak dirancang..😅..sebab niat dah nak stop lepas last tu czer plus ada GDM,GBS mak anak 6 nak masuk 7 3 anak syurga..

1y ago

aritu scan nampak tp kecik sgt..20hb sblum buka buku repeat scan lg

Saya ikut apps 30/9. Dah 7w 2d. Tak scan lg. 2nd baby. After 5y 😅. Jadi lupa mcm anak first dh. Hehe. Dh contact klinik utk scan, dia suggest dtg 8w utk scan n buka buku terus. Semoga dipermudahkan urusan bakal mommy semua 😘

sy 11sept .. xscan lgi .. msih baru.. semoga kandungan kita semua sihat hingga melahirkan .. minta juga kwn2 doakan pejuang garis dua yg lain .. semoga ad rezeki bt mereka semua ❤️

1y ago

due kita sama kalau ikut scan swasta lah

14/9 .. Dah scan alhamdulillah baby sihat dan lengkap .. Dah bole nampak dia gerak2 .. Walaupun kecik lagi😊😊 Doakan saya dan baby sihat hingga bersalin .. Anak kedua , anak first gugur tahun lepas