Geng due September 2023..jom share due berapa hb?? Dan dah scan baby ke belum??

119 Balas

kalau ikut apps 15/9..tak confirm lgi sebab jenis period tak regular dan belum scan lagi..Doakan saya..dan doakan baby juga membesar dengan sihat

due date 17hb 9.sama dgn anniversary ke 7. Doakan baby akak dpanjangkan umurnya.. spontaneous pregnancy lepas iui tak menjadi. kandungan akak yg ke 3

1y ago

Aamiin.. semoga dpermudahkan urusan kita

saya 11/9 ikot apps. belom prgi scan lagi. awal bulan 2 nnti bru nk pergi. excited takot semua ada. anak first jugak. dekat 2 tahun ttc. 🥰.

saya due date 14/09,tp bukan anak first,dah ke 8..brg dah basuh cuma nak pack jer,mungkin boleh keluar awal sbb jalan dah ada..doakn sya ya.

4/9 belum scan blum bka buku..sblm ni dh pnah gugur 1/11..doakan sy agar kandungan ni selamat hingga sy melahirkan..trauma tetap ada😓

Sy 9/9/2023. Doakan urusan sy dipermudhkn ya. Sy dan baby selamat. Sy doakan juga pd sesiapa yg mendoakan sy juga. 🫶🏻

Insya Allah, saya due 9/9/2023. first scan 18 January. 🥰 birthday sy 18/9 . excited nak sama bulan dgn first baby ☺️

21/9...ari tu scan 5w dh nmpk kantung..skrng 6w..dlm 7-8w Dr ckp boleh scan semula utk tngok heartbeat baby..doakan sy ye..

2 kali scan 2 kali lari scan sbb period tak regular. Tak tau la berapa hb september due nya. Tggu la kali ke 3 scan nnt

Sy inshaa Allah 13 sept. Dah pegi scan last week. Doc bagi dengar heartbeat baby time scan tu ♥️ #FirstPregnancy

1y ago

yeayyy.. geng 13.9..