Assalamualaikum tumpang tanya sist ... 36w1d berat baby 2.8kg oke ke x ye ?

4 Balas

scan ni ada +- awak. samaada baby tu nnt akan keluar kecik dr yg di scan atau pon besar dr yg di scan. mcm sy 1st baby. masa scan before nk bersalin 3.3kg. baby keluar 3.15kg 2nd baby. masa scan before nk bersalin 3.3kg juga. baby keluar 3.52kg. mama dia terkejot😅.

1y ago

tq sist sbb explain 😇

okay je,second bby sy dlm perut 3.5kg bila keluar 2.5kg .first baby 2kg je

Sama lh. Doc kta berat kurang sikit.

Normal puan