bayi sy msuk 3 bulan..tapi masih blm boleh meniarap sendiri ..normal ke? atau umur brp bru meniarap?

9 Balas

Normal. Nak anak cepat meniarap buat tummy time. At least 30min 4x a day. Lepas dia makan and mandi elok buat. Kasi dia tummy time, ltk mainan yg kaler2 terang and ada bunyi2. Lg dia lama tummy time

Anak saya 4bulan 11hari pun belum boleh meniarap lagi sis. Cuma baru pandai nak golek kan badan nya, bontot masih berat hehehe. Hari hari buat tummy time mommy, in sha allah.

normal sis...ank sy baru 51hari da meniarap😅 trkejot ibu die tau,slamat kite perasan..beza betol dgn abg2 die,3bln lebeh baru meniarap

normal. rajin2 buat tummy time dkt baby. boleh tengok you tube mcm mna nk buat tummy time

ank sy 5 bln br boleh meniarap sndiri..

Normal. Stiap prkembgn bby brbeza2 sis

normal.. rajin² buat tummy time

normal sis.

normal