Preg 32w 1d Rasa sakit perut tapi kejap2. Fake contraction ke tu?

2 Balas

kejap2 tu, mcm sehari sekali dua, atau kejap2 setiap setengah jam, 15 minit mcm tu? kalau kejap2 yg ada selang waktu tepat, kena pergi hospital, takut dah ada bukaan..

2y ago

Sakit tu kejap2 je. Lepas tu dah ok selang bape jam sakit balik. Dah tanya doctor katanya maybe baby bergerak tapi dah x de tempat pusing jadi rasa tertekan sakit2. Time pg & mlm active sgt sampai nak tido pon x lena.

Ya