30weeĸ2d вaвy ѕongѕang perlυ ĸa ѕaya вerυrυт тradιѕιonal agar вayι ѕaya вerada dι poѕιѕι ѕepaтυтnya?

7 Balas

jgn buat pape sis.. masih ada masa untuk baby berpusing.. just slalu pujuk n berckp dgn bby untuk berpusing.. doktor pun ada pesan kn jgn buat pape..my bby pun songsang pada minggu ke 29.. n dh berpusing semula masa scan minggu ke 35..

3y ago

🤗🤗тq ѕιѕ🙏🏻

sma mcm saya..xblh jmpa bidn dh sbb baby dh besr nti rsiko pust tbelit blh bhayakn baby.sis senman sperti sujud.tahn 10 minit Insyaa Allah bjaya.pujuk2 baby sama

3y ago

msa stiap kli sujud trakhir dlm solt sujd lma sikit doa byk2..syapn qisau jgk huhu

lebih baik jgn la..just pjuk je baby tu hri²..kita tk th ap jd dgn bby klau kita berurut

3y ago

тq. ѕιѕ🌹🙏🏻❤

Jangann !! Totally no .. minta tolong doktorr yang pusing kann

3y ago

тq ❤🙏🏻🌹

Saya amalkn doa ni dapt dr google..

jangan urut sis. rujuk doc

3y ago

вaιĸla ѕιѕ тq🙏🏻❤🌹

tidak perlu