Ubat telon apa pling bkesan untuk bayi 1 tahun ke atas trutama ketika anak kembung perut

2 Balas

Saya guna Bebiku. CL saya suggest guna ini, sesuai sapu kat perut dengan tapak kaki untuk elak kembung perut. Lepas tu sis boleh belajar urutan “Iloveyou” untuk perut baby jugak. Dengan teknik “bicycle” untuk buat baby kentut. Setakat ni anak saya guna, tak pernah kembung perut, urutan pulak memang berkesan sebab kalau dia tak buang air sehari, saya urut terus boleh membuang. Teknik bicycle pulak kalau saya buat memang jadi je untuk anak saya. Anak saya 1y6m.

Saya guna Mayya baby cream dari anak saya lahir sampai sekarang 5tahun