Spotting 6weeks

#bantusharing Salam nak tanya ibu2 semua, sy pregnant 6weeks harini . Belum p scan lagi sb risau tk nampak baby. Nk p scan 8weeks ke atas nanti. Saya baru lepas kemas2 rumah alih2 barang sikit tiba2 rasa panties basah tengok2 spotting dark brown ini ancaman keguguran k

Spotting 6weeks
21 Balas

Ada posibility juga sis. Sbb apa2 spotting mcm tu during pregnancy x normal. Pergi je klinik swasta, cari klinik yg boleh scan tvs yg scan dari bwah tu. 6week pregnancy confirm dh boleh nmpk kantung. Sy 5w pn dh boleh nmpk kantung & yolk sac tu lg.