Betul ker susu kambing bahayaa bgi ibu menyusukan baby kuning ? Nurse ckp Tak boleh bgi .

1 Balas

tadi pagi sy bru sembang dgn sorang indian ni kat kk, dia ckap dia minum susu kmbing fresh utk hilangkan kuning anak, tapi smggu skali jela dia minum.. dekat anak dia bagi mcm setitik dua cmtu, pastu sapu kat kelopak mata @ bwah alis mata mcm tu.. katanya skejap jek trun kuning..wallahualam, xpenah cuba lak.. sy jenis x berani nak bgi beby pape kecuali susu bdan jek..huhu..nurse ade ckap nape xleh ibu minum susu kmbing ke?

4y ago

yaaa nurse ckp klau ibu menyusukan baby baru lahir minum susu kambing efek Dya kat baby tuu ..