Bila anak korang start gosok gigi pakai ubat gigi ? Jenama apa yg korg boleh suggest kan?

2 Balas

My baby starts to brush his teeth mase umur 8 months. The moment his first tooth out, we made this as his morning routine. Ubat gigi i pakai kodomo lion. But untuk portion, sila check kt google berapa byk sesuai. Sebab ikut umur.

Bila anak dah tumbuh gigi. Letak ubat gigi saiz peas. Kodomo lion okay juga mommy. #TAPactiveusers #TAPsupermoms