Assalamualaikum nk tny momy. kalau buat detail scan 30w masih boleh dpt x ye ?

2 Balas

depend atas klinik. awak kena call tanya. details scan boleh buat 18weeks-26weeks. ats dr tu kita kena tnya mcm sy haritu berpeluang dpt buat masa 29weeks cuma baby dh nk mampat la. sy trus tnya doctor, doctor kata selagi baby tak mampat dlm rahim kita. doctor boleh buat details scan.

2y ago

most wc awak☺️

cbe call tnye klinik tu bley buat lg ke x.. sbb klinik yg sye peg last detail scan 28 weeks..