Nak tanya, siapa mommys pernah guna utrogestan utk stop bleeding? Mcm mana cara guna? Kalau secara makan okay ke?

3 Balas

🙋🏻‍♀️ Sy ada, sepanjang awal2 pregnancy kena ambik, xsure plk kalau makan sbb doktor suruh ambik vaginally, 2biji at night time before nak tido (utrogestan yg 100mg)

Sy doc bagi yg masuk dlm vagina…2pagi 2malam.Yg ni sy kne amik smpai kandungan 34wks.Sbb dah 2x miscarriage 2nd trimester

maaf saya x pernah.. mungkin ada mommy2 lain yang pernah guna n blh bantu mommy