Salam boleh tau tk skrg saya dah 31 weeks 2 days , saya dah boleh packing barang masuk dlm beg ke ?

6 Balas

boleh sis..pack awal2..siap brng2ke hospital... nnt kalau dh turun tanda terus bawak bag n g hospital..x yah fikir pasal barang lagi... ... lagipun ada orng bersalin awal... 😁.. sy hri tu 30w nurse dh suruh pack barang ke hospital😊... siap2 nnt senang

1y ago

hehe okay sis terima kasih 👍

Boleh je awak kalau barang dah cukup. Saya 32 weeks barang masih belum cukup lagi. Hujung minggu ni baru plan dgn husband nak beli barang2 semua lepastu nak terus pack. Hehehe

1y ago

sy pun 32w...wekeend ni baru nk beli brg2...sebab tk larat berjln skrg..uri kt bawah dan baby lintang..memang susah nk jln

boleh sis. saya 32w+ packing dah barang baby. letak dlm ziplock, masuk dalam beg. in case apa2 senang husb capai ja beg. last minit packing nanti mcm2 tertinggal nya haha

1y ago

saya due ngam sebelum raya sis hehe

Boleh sis. Saya at week 28, nurse dah bising sebab tak buat preparation bersalin lagi. Sebab kita tak tau bila dan dimana akan bersalin tu

Boleh. Sy masuk je 7-8 bulan beg, pampers baby semua dah siap2 ready dlm kereta dah. Senang x payah fikir dah

boleh sis..sy 28week da pack..btw skrg dah 32 week♥️🤣

1y ago

wahh hehe okay sis terima kasih 👍