Hi mommies, boleh suggest breast pump yang affordable dan selesa untuk first time mommy mcm saya?

3 Balas

boleh cek Instagram atau shopee pump on the go. byk pilihan dan yg sesuai dgn budget kite. sy mula2 pakai pump pinky dr pump on the go. sgt membantu sebab kecik n mobile senang sy bawa utk pump masa kena warded di nicu.

Saya pakai brand supermama.. Handsfree and slow je bunyi motor dia.. Soft suction and tak sakit..

sis kerja?

4y ago

klau kerja better cari yg heavy duty..contoh bp heavy duty, spectra s1, lacte duet elite, haenim..