Mumy buntu

#bantusharing #firstbaby #ingintahu #mommybuntu #1stimemom #jangandibully Hy nk tny sikit...skrg ni kn musim pkp....masa nk bersalin nnty kita kena buat test covid ka

5 Balas

saya ad tanya di kk desa..kalau bersalin di hospital kerajaan x perlu..kalau di hospital swasta kena buat..tp di hospital kulim la..hospital lain x sure..harap membantu ya

masa sy masuk wad haritu sy tgok kebanyakkam yg czer kena swab test..yg bsalin normal tak kena..tapi taktau la hosptl lain macam mana

3y ago

👍🏻

Haritu czer hospital kerajaan kena swab test. Sbb kita masuk operation room kan

Sy rasa kena buat.

d sabah kna