Anak umur 1tahun8bulan mmg lambat becakap atau belum mase becakap lg ye.share pengalaman & bantu sy.

2 Balas

https://www.instagram.com/p/Co_QfxxJHtU/?igshid=YmMyMTA2M2Y= awak boleh tengok info kat ig ni, boleh follow sekali ig ni. bagus sharing dari speech therapist.

sama lh ank sy 1thn 8buln tak ckp lgi... ya mane dia tahu je ayh kakak..ada lah perkataan yg sesat2 tu🤭

1y ago

ada jugak risau lagi2 dia nk masuk 2 tahun dh nie tapi tak pandai lgi nk bercakap...ada jugak lah yg dia tahu ..MCM Ayh kadang2 ada lh ckp ibu..hurup n no pon dia kenal ada jugak lah dia sebut abc apa semua tu...tapi kebanyakan nya dia masih lagi cakap bahasa alien dia😂😂