hi nak tanya, barang apa yg penting ekh untuk baby first and time bersalin nanti?

2 Balas

awk bleh google, ikut ats bajet awak, baju bedung mittens and booties byak Nk taip hihi baju klw bajet biasa xyh beli bnyak beli 6 hello pon cukup, Dh baby kuar ataw lps pntg boleh shopping lain , xkuar lagi beli baju unisex je

awk pegi je dulu mall bahagian baby, atau kedai baby centre, nanti dpt idea apa barang awak patut beli.