KUNING BAYI macam mana nak hilangkan kuning bayi yea? Sy dah stress dah nih😭😭 takut anak masuk wad

1 Balas

baby bf ke ?? kalau bf, ibu elak kn dulu makanan yg d campur halia, kunyit n sewaktu dengan nya n kerap kn bf.. ibu bnyak kn makan anggur.. jgn bg tidur lama.. setiap 2jm bg susu.. mandi kn dengan air rebusan daun peria pahit.. kalau tak jalan jugak, campur kn dgn susu formula utk bg dia berak n kencing banyak.. lg byk dia membuang lg cepat turun.. ikut pengalaman, baby saya hari ke25 bru trun kuning.. 1st check kuning bru seminggu umur baby 260.. risau hanya Tuhan seja yg tau.. sykur alhamdulillah semua dah berlalu🥺🙏 semoga d permudahkn utk awak juga, aamiiinn✨ #1sttimemom #1stbaby #babyJuly2020

3y ago

boleh, mkn anggur hijau.. jangan sejuk kn anggur tu🤭