ingin tahu

9 Balas

Saya dulu pun camni juga. Tapi hati rasa macam pregnant. Saya repeat check balik lepas 2 minggu. Mama saya cakap maybe sebab awal sangat so tak detect. Kena amik masa sikit baru dapat detect

tak berapa jelas sis. lagi seminggu dua awak repeat test. result dalam masa 10 minit je, lepas 10 minit bacaan jadi kurang tepat. boleh baca description kat kit upt tu.

2y ago

kalau check upt, dalam 10 minit terawal je result tu. lebih daripada tu, result invalid. yang 12 dengan 14 tu mungkin evap line sebab dah terlalu lama.

Xnmpk sis..dlm gmbr ni neg.. blh repeat lg nt ka..atau klau ada bajet lebih blh buat ujian darah beta hcg

2y ago

ok tq info

2line , repeat lg after 1w Group baby dec2022/2023 https://chat.whatsapp.com/K6SHxUl5ivX5Y2L5aoIrTG

sis dh lewat bpe ari .haid sis teratur x?

2y ago

haid sis teratur x?

Negatif

negatif