Berapa minggu boleh rasa baby gerak?Skrg saya 14w. Rasa macam baby gerak tapi taktahu la hahaha

4 Balas

Angin kot…16w-20w keatas..tgk ats ketebalan perut jgk ..sy yg kurus kering ni 16w bru btol2 rasa tp halus sgt..klau ank first lmbat la sikit, ada yg 20w keatas bru rasa

sy dri baby 13w dah boleh rasa & nampak dia bergerak, misi kata sbb saya kurus ..anak yang ke 2 ..harini dh 16w 3d.

bergantung pada ketebalan perut. setengah org 14w dah rasa