37weeks. Rasa mcm baby kurang gerak. Die tak gerak besar , hanya slow2 je . Perlu ke pac tak ?

9 Balas

saya tgh puasa . baby gerak slow . risau la harini dah masuk 37 week

2mo ago

Allahu sis, kalau risaukan baby boleh berbuka, nnti gnti n fidyah. Saya pun prgnant thun lps msa tu bru mcm 30w, tapi sbb sya brt bdn naik, so mmg selang sehari cek BP,kencing n jantung baby, awal2 lagi jantung baby mcm ssh nk cri kdg mcm slow sikit, nurse nsihat kalau boleh jgn puasa,tkut jgk kan,