Mcm mne nk tahu kite mengandung, last period 19/11

6 Balas

Better gi klinik sis kalau upt masih negetif, sebab takut masalah hormon lain . Or kalau nk puas buat je beta hcg check . If confirm beta pon not pregnant. Mintk dr buat scan rahim nak tengok condition dalam rahim.

kalau dah lama sangat, kadang test UPT tak naik. better terus ke klinik minta doktor scan/buat beta HCG. kalau tak preggy pun, mungkin ada isu lain yg buat period lambat, boleh dapatkan rawatan terus.

Lama juga tu last period bulan 11. Ni sis dah boleh terus direct klinik, cekk terus daripada tertunggu2. Moga dipermudahkan urusan 🤲🏻

Check UPT. Tapi memandangkan awak dah 4 bulan tak period, dinasihatkan ke klinik untuk buat pemeriksaan lanjut. Boleh request untuk buat beta HCG.

better sis peg klinik swasta trus..

pergi cek